Badhusets lek- och upplevelsebad

Ni har väl inte missat Vara Badhus lek- och upplevelsebad? Tnäkte väl det.

Familjeäventyret mitt i Vara centrum erbjuder en massa roligheter som rutschkana på 80 meter, en klättervägg och chansen att skapa egna vågor. Det finns tre barnpooler för badhusets minsta gäster som varierar i djup och har en liten rutchkana. Äventyret för de minsta sköts av giraffen, delfinen och grodan.

Det finns en speciell pool med höj- och sänkbar botten som passar perfekt till olika typer av aktiviter. Vissa tider är bassängen bokade av grupper men på övrig tid kan både leka, ha avkoppling, simskola, vattengymnastik, babysimskola och mycket mer. Missa inte att ta dina aktiviteter ner i vatten.

Närliggande caféer och enklare försäljning finns på plats efter alla äventyr, bad och sim. Det är självklart viktigt med trivselreglerna som Vara Badhus har tagit fram för allas trygghet. Vänligen notera dessa. Det finns också gånger då personalen på badhuset underhåller utrustning, bassänger och mera som kan begränsa kunders användade. Du finner dessa tider på badhusets hemsidan.varabadhusvarabadutomhusupplevelsebadivara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *