Travdag 29 mars 2016

Den 29 mars anordnas en Travdag med SPF Seniorerna som bjuder på lunch. Här kommer alla detaljer som du behöver veta för att hänga med på en fängslande dag.

10.00 – Ankomst till Axevalla. Representant för varje förening hämtar ut förbeställda matbiljetter och programblad utanför Stora Entrén.
10.15 – Alternativ 1: Guidade turer till stallbacken utgår i anslutning till stora entrén. Vi får känna stallbackens puls en tävlingsdag, träffa tränare/kusk samt får spelinformation och tips. OBS! För guidad tur krävs föranmälan. Kaffe och kaka serveras under turen. 10.15 – Alternativ 2: De som inte anmält sig för stalltur (se ovan) går upp i totohallen där det blir tipspromenad, “sela häst”, spelinformation, tips, kaffe och kaka.
11.30 – Prisutdelning för tipspromenaden. Därefter tips och spelinformation av Bengt G Wejshag och Per Ottosson.
12.00 – Restaurangen. Vi tar oss till restaurangen där vi har förbokade platser. Dagens rätt, lätt dryck, kaffe och kaka ingår. (Meny ej klar)
12.20 ( till ca 15.00 då tävlingen slutar) – Start lopp 1 (9 lopp körs). Travprogram ingår för varje deltagare. De som vill spela mer kan göra det i restaurangens totoluckor. Personal finns som kan hjälpa till att fylla i kuponger.

Bindande anmälan senast den 17 mars och kostar 200:- per deltagare. Varje förening meddelar hur många som anmält sig och om det önskas specialmat till spf.seniorerna.skb@gmail.com Varje förening utser en kassör, som tar upp avgiften och betalar vid ankomsten. Observera att entrén öppnar 10.30.

Välkomna 29 mars till en spännande upplevelse på Axevalla Travbana! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *